Ödüllü Kompozisyon Yarışmasında 1. Olduk

Müftülüğün düzenlemiş olduğu "Ramazan ve İnfak" konulu kompozisyon yarışmamızda ilçe birincisi okulumuz öğrencilerinden Tuğçe Çizmeci olmuştur. Yarışma sonucunda ödülünü Kadınhanı ilçe müftüsünden almışıtr. Çeyrek altın ile ödüllendirilen öğrencimiz Tuğçe Çizmeci okulumuza yaşattığı gururdan dolayı hepimiz çok mutluyuz.

31.05.2019 459

Müftülüğün düzenlemiş olduğu "Ramazan ve İnfak" konulu kompozisyon yarışmamızda ilçe birincisi okulumuz öğrencilerinden Tuğçe Çizmeci olmuştur. Yarışma sonucunda ödülünü Kadınhanı ilçe müftüsünden almışıtr. Öğrencimiz ödül olarak çeyrek altın almışıtr. öğrencimizin yazmış olduğu kompozisyon il Müftülüğüne gönderilip ilde yarışmaya girecektir. İl sonunda dereceye girerse tekrar ödüllendirilecektir. Öğrencimizin kompozisyonu aşağıda verilmiştir. Öğrencimize ve onunla bu çalışmayı yapan Halit DOĞAN, Fatma Nur ERKAYA ve Kübra YANAR hocalarımız Kolukısa Köyü'nün adının böyle bir başarıyla duyrulmasında yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Okulumuzu gururlandıran bu başarının devamının gelmesini temenni ederiz.